Skip links

“Ik had vrijwel de hele tijd pijn”

Bevroren schouder
Voor mijn bezoek aan Chiropractie Stegeman had ik al een tijdje last van een frozen shoulder. In het begin probeerde ik fysiotherapie en hoewel deze sessies een beetje leken te helpen door de pijn wat te verlichten, hielden de verbeteringen geen stand. Het voelde alsof we bij elke sessie opnieuw moesten beginnen.

 

Ik had wat positieve recensies gelezen over ervaringen met chiropractische zorg, dus ik vroeg mijn huisarts of zij dacht dat dit iets was wat ik kon proberen, en ze stemde toe. Mijn persoonlijke trainer op de sportschool raadde Chiropractie Stegeman aan.

 

Uitstekend
Vanaf het begin was mijn ervaring bij Stegeman uitstekend – vanaf mijn eerste telefoongesprek met een van de assistenten en de eerste keer dat ik de praktijk binnenliep. De algehele ervaring was zo vriendelijk, prettig en professioneel. De assistentes hebben me altijd het gevoel gegeven dat ik een patiënt ben die al jaren naar de praktijk komt.

 

Het eerste consult met mijn chiropractor, Mariët Twigt, was erg gastvrij en professioneel. Binnen een paar minuten kletsten we alsof we elkaar al heel lang kenden. Ik ben nogal zelfbewust, maar Mariët zorgde ervoor dat ik me vanaf het begin op mijn gemak voelde. Het lichamelijk onderzoek werd zeer professioneel uitgevoerd en ze legde alles zorgvuldig uit.

 

Aanzienlijke verbetering
Binnen de eerste twee sessies begon ik al een beetje verschil te voelen. Bij sessie drie vertelde Mariët me dat ze een aanzienlijke verbetering in beweging zag. En de verbetering gaat met elke sessie door. Hoewel ik weet dat de behandelingen een beetje ongemakkelijk kunnen zijn, ben ik er niet bang voor, omdat ik weet dat ik beter wegga dan ik binnenkwam. Hoewel de sessies kort zijn, zijn ze effectief. Mariët is altijd zo positief, aangenaam en geduldig om de behandeling uit te leggen tijdens het consult.

 

Ik kom nu ongeveer 4 maanden bij Stegeman Chiropractie en het gaat aanzienlijk beter met me. Voordat ik met de behandeling bij Stegeman begon, had ik vrijwel altijd pijn. Nu doen bepaalde bewegingen nog steeds pijn of voelen ze ongemakkelijk, maar er is duidelijk verbetering. We zitten nu in de fase waarin we proberen de mobiliteit te stabiliseren en weer op te bouwen. De tijd tussen twee bezoeken is verlengd, dus dit is zeker een indicatie van vooruitgang.

“Het feit dat chiropractors zowel het spier- als het skeletsysteem begrijpen, maakt het voor mij een no-brainer.”

Een 10/10 ervaring
Over het algemeen is mijn ervaring bij Chiropractie Stegeman zeer positief. Al het personeel is ongelooflijk behulpzaam en aangenaam. Mijn chiropractor Mariët is een ongelooflijk professionele, deskundige chiropractor, en ook een zeer positief en aangenaam persoon. Ik heb niets dan vriendelijke woorden voor fysiotherapeuten, maar het feit dat chiropractors weten hoe het lichaam werkt en het spier- en skeletsysteem volledig begrijpen, maakt het voor mij een no-brainer.

 

Zou ik Stegeman aanbevelen? Absoluut, zonder aarzeling. Het is een 10/10 ervaring geweest.

 

Susan, 50